NAGYON HOSSZÚ A PROFIZMUSHOZ VEZETŐ ÚT...

NAGYON HOSSZÚ A PROFIZMUSHOZ VEZETŐ ÚT...

2000-ben alakultunk – akkor, amikor a vállalatok menedzsereinek körében egyre inkább felértékelődött az emberi tényezők szerepe. Sokan megtapasztalták, hogy a célkitűzések megvalósításában kulcstényező a munkát végző ember, hiszen az ő hatékonysága, teljesítőképessége, hozzáállása és lojalitása alapvetően határozza meg a szervezeti kultúra nívóját, a vállalkozás eredményességét.

Bár az elmúlt évek során jelentősen bővült, a piaci elvárások függvényében változott tanácsadói tevékenységünk, fő profilunk, a munkapszichológiai alkalmasságvizsgálatok ellátása mind a mai napig megmaradt.

Célunk

Amiért mindennap dolgozunk

Egyik legfőbb célunk, hogy partnereink munkaerő kiválasztására vonatkozó döntését tudományosan igazolt, objektív módszereken alapuló szakértői vizsgálattal tegyük eredményessé. A munkapszichológiai széles körű alkalmazási lehetősége természetesen túlmutat a kiválasztáson, de az alkalmasságvizsgálatok jelentősége felbecsülhetetlen, ha:

Fennállásunk óta számtalan közép, – és felsővezető munkaköri alkalmasságáról készítettünk szakértői véleményt, e mellett az országban szinte egyedülálló módon specializálódtunk gépkezelők, operátorok és egyéb fizikai állományú munkavállalók belépést megelőző alkalmasságvizsgálatára.